Kundecases

Det handler om mennesker – se hvordan vi hjælper vores kunder

Vi er stolte af at være med til at give de danske sygehuse og klinikker de bedste muligheder for at gøre det optimale for patienterne. Vi hjælper med billeddiagnostisk udstyr på både store offentlige sygehuse og i mindre, private klinikker. Her kan du se nogle af vores kundehistorier.

Røntgenudstyr Precision T3

Stereorøntgen på Rigshospitalet

Diagnostisk Klinik på Rigshospitalet laver stereorøntgen i rum 41. Rummet kan også bruges til almindelige røntgenoptagelser.

Se casen

Adora DRi, Intuition og Precision T3

Nyt akutcenter i Viborg

Akut Røntgen og Skanning på Regionshospitalet Viborg har med indretningen af det nye akutcenter fået mulighed for at spare tid og give patienterne et mere strømlinet forløb. Santax Medico har leveret 4 røntgensystemer.

Se casen

Endoskopvaskemaskiner og -tørreskabe

Nyt skyllerum i Frederikshavn

Dagafsnit for urinvejskirurgi har fået et bedre overblik over endoskoperne, og sygeplejerskerne har fået frigvet tid til andre opgaver end endoskopvask.

Se casen

Pentax Endoskopi

Suveræn billedkvalitet hos Gastroenheden i Herlev

tre operationsstuer med nyt endoskopisk udstyr.

Se casen

Trauma DR Plus

Ny akutmodtagelse i Skejby

Til de nye traumestuer på Aarhus Universitetshospital har Santax Medico leveret tre Trauma DR Plus systemer med Canon DR.

Se casen

Intuition røntgensystem

Ny akutmodtagelse i Randers

I forbindelse med opførelsen af en ny akutmodtagelse på Regionshospitalet Randers, har Santax Medico stået for nyt udstyr til en traumestue og to røntgenstuer.

Se casen

keyboard_arrow_up