Vi kører først, når du er tryg ved at betjene dit udstyr

Vi kører ikke, når udstyret virker. Vi sørger for, du får det optimale ud af udstyret ved at planlægge en grundig undervisning af superbrugerne.

Få hjælp af vores applikationsspecialister 

Vores applikationsspecialister kan hjælpe dig med spørgsmål om opsætning eller brug af dit udstyr. Vi har specialister inden for røntgen, ultralyd og endoskopi.

Røntgen

Endoskopi

Ultralyd

Du får også hjælp efter levering

Vores applikationsspecialister hjælper dig med opsætning af udstyr og software. Vi viser dig, hvordan du får mest ud af udstyret, så du kan gøre dit arbejde bedst. Vi har for eksempel hjulpet mange røntgenafdelinger med at optimere deres røntgenbilleder, så de passer til den ansvarlige radiologs ønsker og krav.

Vi kender dine arbejdsopgaver

Vores applikationsspecialister sætter sig hurtigt ind i dine udfordringer og ønsker. De har alle erfaring fra tidligere jobs som enten radiografer eller sygeplejersker. Vi slipper dig ikke, før du er tryg ved at betjene udstyret. Og vi følger op efter et par uger, når det er blevet hverdag, og flere spørgsmål måske har meldt sig.

 

Vi tager ansvar for din oplæring

Du får undervisning på afdelingens udstyr i vante omgivelser, og vi bruger altid dansktalende undervisere. Når man har med komplekst udstyr at gøre, er det rart ikke at skulle koncentrere sig om sprogbarrierer. Undervisningen planlægges i samarbejde med dig, så de rette personer er på arbejde, og så det passer med, hvornår der er booket patienter.

 

 

Der findes ikke dumme spørgsmål

Vores specialister sidder klar til at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Vi beskytter dine personlige oplysninger. Læs vores privatlivspolitik for at se, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har.


keyboard_arrow_up