Forår 2024

Motoriseret røntgenudstyr til PrivatHospitalet Danmark letter radiografernes arbejde

PrivatHospitalet Danmark har investeret i nyt røntgenudstyr til deres billeddiagnostiske afdeling i Charlottenlund. Udstyret er fuldt motoriseret og har givet radiograferne et smil på læben, der blandt andet kan tilskrives, at de slipper for tunge løft.

"Det allermest fantastiske ved det nye system er helt klart, at det er motoriseret. Det betyder, at vi radiografer ikke skal gå og løfte eller flytte på tungt apparatur."

Radiograf Nadja Djurnø, PrivatHospitalet Danmark.

På billederne er det administrativ teamleder Maria Ramkilde, der agerer patient, mens radiograf Nadja Djurnø viser det nye røntgenudstyr.
 

Gulvmonteret røntgensystem til små rum

Det nye røntgensystem er et Perform-X F400 med motoriserede bevægelser og autopositioner. Røntgenrummet er ikke så stort, så valget faldt på et gulvmonteret røntgensystem, hvor røntgenrøret kører på en søjle. Røntgensoftwaren er fra Canon og personalet kender brugerfladen fra tidligere.

”Vi har fået et røntgensystem, som er lettere at arbejde med i forhold til, at det motoriseret kan køre på plads i selvvalgte autopositioner. En anden fordel, som det nye røntgensystem har givet os er tracking. Dvs. at røntgenrøret og detektor følger hinanden, både når vi bruger lejet og vægstanden. Da vi tager en del skulderbilleder og skal bruge rørkipning, så er det fantastisk, at vi har tracking, da detektoren følger med rørets kipning”.

Radiograf Nadja Djurnø, PrivatHospitalet Danmark

"Jeg vil anbefale røntgensystemet til dem, der ikke har så meget plads at gøre godt med, og samtidig ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet."

Radiograf Nadja Djurnø, PrivatHospitalet Danmark

Digitalt røntgensystem, Perform-X F400

PrivatHospitalet Danmark har med det nye røntgensystem fået et prisvenligt røntgenrum med en høj ydeevne, stor fleksibilitet og sikkerhed.

  • Touchskærm på rørenheden
  • Hurtig adgang til favorit-APR
  • Motoriseret røntgenrør, lungestand og flydeleje
  • Autopositioner kan vælges fra arbejdsstationen
  • Fleksibelt DR-system med detektorer fra Canon
  • Antikollisionssensorer så du undgår at køre systemet ind i noget
  • Brugeren har altid mulighed for at positionere systemet manuelt, hvis der er brug for det
  • Lungestand med tilt, så det er let at positionere receptoren nøjagtigt til vinklede optagelser

Radiografens Perspektiv: Succesfuldt Samspil med Santax Medico

”Jeg har oplevet samarbejdet med Santax Medico som rigtig godt. De medarbejdere, som jeg har været i kontakt med, har været yders imødekommende og professionelle. Hvis der har været nogle problemer i opstartsfasen med apparaturet, så har Santax Medico været hurtige til at reagere og løse problemerne,” siger radiograf Nadja Djurnø.

Radiograferne er glade for det nye røntgensystem, men hvis de skulle ønske sig en enkelt ting mere, så skulle det være en større vandring på røntgenrøret, så det kunne køre helt til gulv.


HVOR

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Alle 14
2920 Charlottenlund
 

HVAD

Gulvmonteret røntgensystem
med motoriserede bevægelser
Perform-X F400

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vores specialister er altid klar til en uforpligtende snak.

Bliv ringet op

Vi beskytter dine personlige oplysninger. Læs vores privatlivspolitik for at se, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har.

keyboard_arrow_up