Vi er din fleksible
samarbejdspartner

Hos os kan du få hjælp med alt fra projektering af nye røntgenrum til spørgsmål om, hvilket desinfektionsmiddel der passer til din endoskopvaskemaskine, eller hvornår der sidst har været udført service på din ultralydsscanner. Kort sagt: Hele paletten inden for røntgen, ultralyd og endoskopi.

Vi tror ikke på standardløsninger

Du har brug for specialiseret udstyr, som kan løse lige nøjagtigt dine udfordringer. Ikke standardløsninger, der kan lidt af det hele. Hos os er du ikke låst fast til én bestemt producent eller løsning. Vi er fleksible og kan kombinere det bedste fra flere producenter. Det betyder, at vi kan lave (næsten) alt.

Vores store erfaring gør desuden, at vi kender din dagligdag og hurtigt kan sætte os ind i dine udfordringer. Vi kender mulighederne på markedet, og vi giver ikke op, før du har den løsning, du har brug for.

Vores kvalitetssikring giver dig klare fordele

65

medarbejdere i Norden

2

lokationer i DK

70

års erfaring

5

Lokationer i Norden

4 gode grunde til at vælge os

1. Du får en uafhængig samarbejdspartner

Som en uafhængig spiller på markedet, behøver vi ikke vente på grønt lys fra en udenlandsk mastodont. Derfor kan vi hurtigt tilpasse os dine ønsker.

2. Du får udstyr tilpasset dine behov

Billedkvalitet opfattes forskelligt fra Randers til Slagelse og fra Skejby til Rigshospitalet. Vi sørger for at tilpasse udstyr og software til dine lokale krav og ønsker.

3. Du får den bedste service

For os er service et spørgsmål om samarbejde. Vi er til at tale med. Og vi er ikke firkantede, så det meste kan lade sig gøre. Fortæl os dine ønsker, så følger vi idéen 100% til dørs.

4. Du holder dine driftsomkostninger nede

Det er ikke billigt at investere i billeddiagnostisk udstyr, men vi er med til at holde dine driftsomkostninger til vedligehold nede. Som en virksomhed i et marked med store spillere sikrer vi en sund konkurrence på pris.

Cases

Se, hvordan vi har hjulpet vores kunder

RØNTGENUDSTYR PRECISION I5 OG T3

To røntgenrum til Helsingør sundhedshus

Et nyt røntgensystem (i5) til det nyopførte sundhedshus i Helsingør og flytning af et eksisterende røntgensystem (T3) fra det gamle sundhedshus til det nye.

Se casen

ENDOSKOPI

Forbedret hygiejne i Lund

Skopvaskemaskiner, tørreskabe, og transportvogne til universitetshospitalet i Skåne

Se casen

Vi rådgiver dig før, under og efter dit køb

Vores projektteam står klar til at rådgive dig før, under og efter købsprocessen. Vi vil gerne vise dig nogle af de muligheder, du har, og derfor kan du låne et demoapparat af os inden du beslutter dig for noget. Vi vil også meget gerne deltage i dine planlægningsmøder, så vi får en dialog om den løsning, der passer dig bedst.

Og når vi har fundet den rigtige løsning, slipper vi dig ikke, før begge parter er enige om, at alt kører som smurt.

Vil du høre mere?

Vi er altid parat til en uforpligtende snak. Udfyld formularen, så hører du fra os. Eller kontakt os direkte.

phone 70 13 30 20
mail info@santax.com

Bliv ringet op

Vi beskytter dine personlige oplysninger. Læs vores privatlivspolitik for at se, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har.

keyboard_arrow_up