forår 2018

Ny akutmodtagelse i Skejby

Til de nye traumestuer i Skejby har vi leveret tre Trauma DR Plus systemer med Canon DR. Trauma DR Plus er et enkelt og let system hvor patienter hurtigt kan blive røntgenfotograferet og diagnosticeret inden de sendes videre til for eksempel CT eller operationsstue.

Med Trauma DR plus kan man tage røntgenbilleder af både stående og liggende patienter. Røntgenrøret er fikseret på detektorhuset, så man er sikker på at ramme rigtigt. Det integrerede målekammer sikrer den rigtige eksponering. Det mobile leje er velegnet til at tage røntgenbilleder igennem. 

 

Vaskemaskinerne vasker op til 16 endoskoper i timen


De to nye vaskemaskiner fra Santax Medico vasker endoskoperne hurtigere end de gamle vaskemaskiner. Med det nye udstyr kan personalet have otte endoskoper klar til brug igen efter en time. Med en speciel kassette til to endoskoper kan personalet endda vaske op til 16 cystoskoper i timen. Vaskemaskinerne har to vaskekamre, der kan vaske uafhængigt af hinanden. Det betyder, sygeplejerskerne kan starte en vask, når der er behov. Det giver stor fleksibilitet og sikrer mod krydskontaminering.

Monitoren på loftarmen gør det muligt at se det billede, der lige er taget.

 

Røntgengeneratoren er på hjul og let tilgængelig for service.

 


Røntgenstuer

 

Supersygehuset i Skejby har også fået installeret to klassiske Santaxrum ved siden af hinanden. Her får personalet et moderne, velkendt røntgensystem med fuld automatik og optimal ergonomi. Røntgensystemet hedder Triathlon T3 og er fra den svenske producent Arcoma. Det tilhørende billeddannende system er fra Canon.

Det var vigtigt for afdelingen, at finde en løsning med fokus på fleksibilitet, så der kan spares tid, plads og penge. Det krav lever T3-systemet op.

Betjeningen på røret er let og intuitiv. Man kan se patientens navn og data eller slå det fra. 

 

 

Der er finjustering på røret og ellers foregår al bevægelse via autopositioner. 

 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vores specialister er altid klar til en uforpligtende snak.

Bliv ringet op

Vi beskytter dine personlige oplysninger. Læs vores privatlivspolitik for at se, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har.

keyboard_arrow_up