Santax Medico fylder 70

01.04.2024

Den 1. april 2024 er det 70 år siden Santax Medico blev grundlagt

Tv. Ole F. Christoffersen, administrerende direktør og 3. generation i Santax Medico. 
Th. Niels Christoffersen, tidligere administrerende direktør og 2. generation i firmaet.

Sådan startede det

For 70 år siden var vi en lille familievirksomhed i Aarhus, der solgte røntgenfilm til hospitalerne. Det begyndte i 1954 på Dalgas Avenue i Aarhus, da Niels Christoffersen var 10 år gammel og blev smidt ud af sit børneværelse. Hans far Ole Rohr Christoffersen ville lave kontor, for han skulle starte sin egen virksomhed. 

I dag er vi til stede i flere lande

Med tiden kom de første røntgenprodukter i porteføljen og i dag forhandler vi avanceret, billeddiagnostisk udstyr til bl.a. røntgen, endoskopi og ultralyd. Firmaet har søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland og beskæftiger i alt 65 medarbejdere. 

Fremtiden

Vi vil fortsat arbejde på at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for billeddiagnostik. Men administrerende direktør Ole F. Christoffersen er ikke færdig med at have ambitioner på virksomhedens vegne. Han tror på, vi skal blive ved med at sprede os ud over Danmarks grænser, hvis vi skal fastholde vores position i fremtiden.

Vi markerer 70-årsjubilæet i maj

Den 31. maj er alle medarbejdere i Santax Nordic-koncernen inviteret til en hyggelig dag i København med sociale aktiviteter, middag om aftenen og efterfølgende overnatning.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up