Nyt endoskopværksted giver øget patientsikkerhed

20.09.2021

Vi har i august 2021 afsluttet en omfattende opgradering af vores Pentax endoskopværksted i Glostrup. Nu kan vi smykke os med titlen ”Pentax Medical certified repair center”.

Når en endoskopisk afdeling er uheldig at have et endoskop, der går i stykker, står vi klar til at hjælpe med reparation og eventuelt et låneskop mens reparationen står på. Det er der ikke noget nyt i.

Det nye er, at vi nu kan tilbyde en endnu bedre service, der betyder kortere reparationstider og højere patientsikkerhed. 

Omfattende opgradering af endoskopværkstedet

Vi har i august 2021 afsluttet en omfattende opgradering af vores Pentax endoskopværksted i Glostrup. Nu kan vi smykke os med titlen ”Pentax Medical certified repair center". Certificeringen indebærer løbende uddannelse, eksamineringer og kontrolbesøg af Pentax på værkstedet i Glostrup. Opgraderingen har også været en stor investering i nyt ”grej” som fx endoskopvaskemaskine, centrifuge, varmeovn, ventilation, specialvaske og et smart rotationssystem til limning af endoskoperne.

Certificerede reparationer

  • Høj kvalitet
  • Kortere reparationstid
  • Øget patientsikkerhed

"Vi kan nu lave alle reparationer i Glostrup"

Jeg er meget tilfreds med det nye værksted, og at den reparationsstandard vi nu kan tilbyde kunderne matcher standarden fra Pentax’ øvrige reparationscentre,” siger endoskoptekniker Henning Bekker.

Serviceleder Kim Brædder supplerer: ”Tidligere var vi i nogle tilfælde nødt til at sende skoperne til reparationscenteret i Bulgarien. Vi kan nu lave alle reparationer i Glostrup. Det betyder, at sygehusene er i direkte kontakt med teknikeren, og vi kan have en effektiv dialog om det skop, der skal repareres. Det betyder også, at både transportomkostninger og sygehusets tid uden skopet kan holdes nede.”
 

Se vores udvalg af endoskoper      Se mere om serviceafdelingen

 

Nyheden er opdateret 20. dec 2021:
Vi har modtaget certifikatet fra Pentax Medical.

Tilbage

keyboard_arrow_up