Endoskopværkstedet i Glostrup er blevet recertificeret

22.11.2022

Bestået. Endda uden anmærkninger. Det betyder, vi et år frem kan fastholde vores position som ”Pentax Medical certified repair center”.

På billedet er det medicotekniker og endoskopreparatør Henning Bekker på værkstedet i Glostrup.

Et certificeret værksted sikrer en øget patientsikkerhed

Vi har nu været certificeret endoskopværksted i et år, og glæder os til at tage os godt af de endoskoper, der kommer ind til reparation i det kommende år. Certificeringen betyder blandt andet

  • høj kvalitet af reparationer,
  • kortere reparationstider og
  • øget patientsikkerhed.

Minutiøs gennemgang af materialer og procedurer

Endoskopreparatør Henning Bekker og servicechef Kim Brædder har gennem to dage haft besøg af Ramón Navazas som er kontrollant hos Pentax Medical. Under auditbesøget blev alle endoskopværkstedets procedurer efterprøvet, og alle materialer blev kigget efter i sømmene. Der var styr på det hele. 

I certificeringen indgår bl.a. kontrol af måleinstrumenter, værktøj, procedurer og dokumentation helt ned til små detaljer som faste intervaller for vask af arbejdstøj, opmærkning af loddekolber til blyfrit og blyholdigt loddetin, tjekskema for rengøring og gulvvask, kontrolprocedurer for udløbsdato på plastrene i nødhjælpskassen og meget mere.

Endoskopværkstedet er godkendt uden anmærkningaf af nogen art

“Henning og jeg havde nogle spændende diskussioner med Ramón om vores procedurer. Faktisk syntes Ramón, at nogle af vores procedurer er så gode, at andre kan lade sig inspirere af dem. Man holder lige vejret, mens det, der føles som en eksamen, står på, men jeg synes, vi kan være stolte af at bestå med højeste karakter.” Sådan sagde servicechef Kim Brædder, da auditbesøget var vel overstået og det stod klart, at der hverken var fejl eller mangler.
 

Læs mere om endoskopværkstedet

Tilbage

keyboard_arrow_up