Endoskopværkstedet i Glostrup er blevet recertificeret

22.11.2022

BESTÅET! Endda helt uden anmærkninger. Det betyder, at vi endnu et år kan fastholde vores status som ”Pentax Medical certified repair center”

På billedet er det medicotekniker og endoskopreparatør Henning Bekker på værkstedet i Glostrup.

Et certificeret værksted sikrer øget patientsikkerhed

Endoskopværkstedet i Glostrup har været certificeret i et år. Med recertificeringen i ryggen glæder vi os til at tage hånd om de endoskoper, der skal repareres i det kommende år. 
For dig betyder certificeringen bl.a.:

  • Høj kvalitet af reparationerne,
  • Kortere reparationstider
  • Øget patientsikkerhed

Minutiøs gennemgang af materialer og procedurer

Endoskopreparatør Henning Bekker og servicechef Kim Brædder har gennem to dage haft besøg af Ramón Navazas, som er kontrollant hos Pentax Medical. Under auditbesøget blev alle endoskopværkstedets procedurer efterprøvet, og alle materialer blev kigget efter i sømmene. Der var styr på det hele. 

I certificeringen indgår bl.a. kontrol af måleinstrumenter, værktøj og procedurer og dokumentation, helt ned til små detaljer som faste intervaller for vask af arbejdstøj, opmærkning af loddekolber til blyfrit og blyholdigt loddetin, tjekskema for rengøring og gulvvask, kontrolprocedurer for udløbsdato på plastrer i førstehjælpskassen og meget mere.

Endoskopiværkstedet blev godkendt uden anmærkninger af nogen art

Henning og jeg havde nogle spændende diskussioner med Ramón om vores procedurer. Faktisk syntes Ramón, at nogle af vores procedurer er så gode, at andre kan lade sig inspirere af dem. Man holder vejret, mens det, der føles som en eksamen er i gang, men jeg synes, vi kan være stolte af at bestå med topkarakter.” Sådan sagde servicechef Kim Brædder da auditbesøget var vel overstået og det stod klart, at der hverken var fejl eller mangler på værkstedet.

Få hurtig hjælp til dine endoskoper

Tilbage

keyboard_arrow_up