Den første 4K LED-videoprocessor kan snart flytte ind på din afdeling.

27.03.2023

Nu kommer den første 4K LED-videoprocessor til fleksibel endoskopi. Pentax Medicals nye videoprocessor er blevet CE-mærket. Det betyder, at du snart kan få glæde af den på din endoskopistue.

Øg billedkvaliteten med Inspiras 4K-opløsning

Med en opløsning på 4K får du yderst detaljerede billeder. Platformen byder på innovative teknologier som fx Red Density-softwaren, der hjælper dig med vurdering og behandling af IBD-patienter.

Konfigurérbar, dansk brugerflade med individuelle brugerprofiler

Brugerfladen er dansk, og du kan tilpasse processorens touchskærm til dine arbejdsopgaver. Du bestemmer selv, hvor knapperne til dine mest brugte funktioner skal placeres. Når du har fundet den perfekte opsætning, kan du gemme indstillingerne på en af de individuelle brugerprofiler.

Kombinér Inspira med i20c-endoskoperne og få en banebrydende billedkvalitet

i20c-skoperne er de første fleksible endoskoper på markedet med 4K opløsning. Vil du opleve en banebrydende billedkvalitet, skal du bruge Inspira sammen med de nye i20c-videoendoskoper, men alle eksisterende endoskoper fra Pentax Medical kan kobles til den nye 4K-processor. 

Nye videoendoskoper med overlegen ergonomi

i20c-serien er netop blevet CE-mærket. Endoskoperne er udviklet i samarbejde med endoskopører verden over. Det betyder, endoskoperne har fået en overlegen ergonomi i form af: 

  • et unikt kontrolhus,
  • en ny, let tilslutning til processoren,
  • en enestående manøvredygtighed, vinkling og håndtering og
  • en exceptionel billedbehandling

I den nye i20c-serie vil vi særligt fremhæve fisheye-koloskopet med 230 graders synsvinkel, som gør dig i stand til at se ”bag folderne” i tarmen, til forbedring af Adenoma Detection Rate (ADR).

Glæd dig til at stifte bekendtskab med den nye platform.

Se flere videoprocessorer og endoskoper


Læs pressemeddelelsen fra Pentax Medical
 

Tilbage

keyboard_arrow_up