Vi har udvidet vores aftale med Mediso om nuklearmedicinsk udstyr

16.10.2019

Vi har i denne uge udvidet vores aftale med Mediso om nuklearområdet, så vi fremover kan hjælpe de nuklearmedicinske afdelinger med både kliniske og forskningsscannere i Danmark, Norge, Finland og Sverige.

Tv. Istvan Bagamery, Mediso og th. Ole Christoffersen, Santax Medico

Aftalen kom i stand i Barcelona

De to administrerende direktører for hhv. Mediso og Santax Medico mødtes i denne uge på den nukleramedicinske kongres i Barcelona (EANM 2019) for at underskrive en aftale, der udvider Santax Medicos eneforhandling af nuklearmedicinske scannere til at gælde for både klinisk brug og forskningsbrug. 

"Jeg er glad og stolt over aftalen. Mediso er førende i verden på deres felt og har som Santax Medico over et halvt århundredes erfaring med medicinsk billeddiagnostik at trække på.", siger administrerende direktør Ole Christoffersen.

Vi kan hjælpe dig med nuklearmedicinsk udstyr i hele Norden

Aftalen gælder ikke kun i Danmark, men også i Norge, Sverige og Finland. Hvor vi fremover skal samarbejde med bl.a. forskningsenheder på Nordens sygehuse og hjælpe dem med at nå deres forskningsmål. Vi kommer til at servicere en installeret base på i alt ca. 25 scannere.

Vi har arbejdet sammen med Mediso i over 15 år og glæder os over det styrkede samarbejde, der gør os i stand til at hjælpe vores kunder endnu bedre.

Tilbage

keyboard_arrow_up