Efterår 2019

Nyt skyllerum i Frederikshavn

På Dagafsnit for urinvejskirurgi i Frederikshavn har de fået nyt udstyr i skyllerummet. Det er personalet godt tilfreds med. "Det nye udstyr har betydet, at vi har fået frigjort tid til andre opgaver", siger afsnitsledende sygeplejerske Jette Hjorthede Christoffersen.


Vaskemaskinerne vasker op til 16 endoskoper i timen

De to nye vaskemaskiner fra Santax Medico vasker endoskoperne hurtigere end de gamle vaskemaskiner. Med det nye udstyr kan personalet have otte endoskoper klar til brug igen efter en time. Med en speciel kassette til to endoskoper kan personalet endda vaske op til 16 cystoskoper i timen. Vaskemaskinerne har to vaskekamre, der kan vaske uafhængigt af hinanden. Det betyder, sygeplejerskerne kan starte en vask, når der er behov. Det giver stor fleksibilitet og sikrer mod krydskontaminering.

Sygeplejerskerne slipper for manuel håndtering 

Kassetterne, som endoskoperne ligger i, når de bliver vasket, passer også i de to nye tørreskabe. Det betyder, at når endoskoperne er vasket og desinficeret kan personalet tage endoskoperne ud af vaskemaskinen og flytte dem direkte over i tørreskabet uden at skulle håndtere endoskoperne direkte. Kassetterne sikrer en effektiv arbejdsgang og beskytter endoskoperne mod transportskader.

Tørreskabe med syv dages opbevaring 

I tørreskabet kan endoskoperne ligge i op til syv dage under kontrollerede luftforhold. Medicinsk, renset luft forhindrer bakterievækst både uden på og inde i endoskopets kanaler. Begge tørreskabe har plads til otte endoskoper.

Vil du vide mere om produkterne i casen? 

Vis produkter
 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vores specialister er altid klar til en uforpligtende snak.

Bliv ringet op

Vi beskytter dine personlige oplysninger. Læs vores privatlivspolitik for at se, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har.

keyboard_arrow_up