onLoad Content

OPTIVISTA

PENTAX videoprocessor med fuld HD+, i-scan og optisk OE scannefunktioner

endoskopi.videop.optivista

PENTAX videoprocessor med fuld HD+, i-scan endoskopi.videop.optivista2
og optiske OE scannefunktioner. Indbygget USB video- og audiooptager.

Succesen med en procedure kan afhænge af evnen til klart at visualisere pit-pattern epiteloverfladen og det vaskulære mønster.

Udover de allerede etablerede i-scan modes tilbyder OPTIVISTA nu funktionen i-scan OE (Optical Enhancement), hvilket skaber en unik platform, hvor både digitale og optiske scannefunktioner er tilgængelige. Denne unikke kombination giver dig ekstra oplysninger og en langt mere præcis in vivo diagnose gennem forbedret kar- og slimhindemønsterkarakterisering.

Den nye PENTAX Medical OPTIVISTA videoprocessor giver, sammen med den nyeste i10 HD+ endoskopserie eller sammen med MagniView optisk zoom endoskoper, vores bedste billede nogensinde. Uanset om du udfører en rutinemæssig procedure eller et komplekst indgreb, kan OPTIVISTA hjælpe dig med at opnå de bedste kliniske resultater.

Forbedret detektion

i-scan-teknologi er en digital billedeforbedringsteknologi fra PENTAX. Som et virtuelt chromoendoskopiværktøj giver i-scanning en forbedret visning af slimhindestrukturerne og de vaskulære mønstre, hvilket er med til at supportere tidlig påvisning, afgrænsning og karakterisering af cancer.

Forbedret in vivo diagnose

PENTAX Medical har for nylig udviklet i-scan OE (Optical Enhancement), et optisk filter, der producerer båndbredde-begrænset lys. Når den kombineres med billedforbedrings teknologier, viser den klart overfladestrukturer som blodkar, glandular ducts og slimhinder med langt højere kontraster end almindeligt hvidt lys.

Kraftfuld platform

OPTIVISTA  er et state-of-the-art pædagogisk redskab med tilpasselige funktioner, som let betjenes på touchskærmen eller via endoskopknapperne.

TwinMode er et nyttigt undervisningsværktøj til fortolkning af billedet og forbedret endoskopi. Giver samtidig en ”side by side”-sammenligning af endoskopiske billeder f.eks. almindeligt hvidt lys og i-scan OE.

Data

Se mere information her:

OPTIVISTA

Billeder
endoskopi.videop.optivista3 endoskopi.videop.optivista4

 

 

 

DEFINA

Pentax EPK-3000 HD Videoprocessor med i-scan

endoskopi.videop.defina

DEFINA-processoren er det perfekte valg til bl.a. pulmonologi og ØNH, hvor den passer til den nye J-serie bronko- og laryngoskoper. Den kompakte  Defina-processor tilbyder state-of-the-art HD-billeder, der kan føre til påvisning af vævsændringer. Dette understøttes yderligere af i-scan-teknologien, som guider brugeren til det område, der skal undersøges og biopteres.

 Overlegen billedkvalitet for bedre orientering

  • Fantastiske, high definition billeder der bidrager til en præcis, hurtig og mere detaljeret visualisering af slimhindestrukturer
  • D-Range-belysning som giver et fremragende fjernlys i større kaviteter.

Støtte diagnostisk resultat

  • HD-billedkvalitet kombineret med i-scan-teknologi til hurtigere påvisning, lettere afgrænsning og støtte i karakterisering

Nem betjening

  • Fang det bedste stillbillede under indgrebet med Freeze Scan-scanningsfunktion
  • Kompakt ergonomisk design og brugervenlig grænseflade

 

Data

Læs mere om produktet her: DEFINA_EPK-3000 Flyer

Billeder
endoskopi.videop.defina1

EPK-i5000

Pentax videoprocessor med fuld HD+ og i-scan

processor.EPKi500

EPK-i5000 har samme billedkvalitet som i7000, endoskopi.videop.EPKi500.25men er tænkt som en billigere løsning til klinikker og speciallæger som ønsker HD+ og i-scan, men som kan undvære de mange specialfunktioner som i7000 byder på.

Processoren er bagud kompatibel, så har du allerede Pentax endoskoper, kan disse få nyt liv med skarpere billeder og meget mere lys.

EPK-i5000 er en fantastisk processor, pris og kvalitet taget i betragtning. Den kan stadig optage billeder på USB-stik i fuld HD, og det åbne format gør, at du let kan kopiere .jpg-filerne ind i andre databaser.

Processoren har også mulighed for opdatering, så du fremadrettet kan bruge de nye Pentax skoper.

 

 

Data

Se mere information om EPK-i5000 her

Video processor EPK-i5000

Billeder
endosk.videop.EPK-i5000.500

CP-1000

VIVIDEO HD LED-processor til laryngoskopi

endoskopi.videop.CP1000

Sammen med det nye VIVIDEO VNL9-CP laryngoskop udgør dette system en lille revolution. Aldrig tidligere har det været så billigt at få HD-billedkvalitet og så endda med en lille processor med indbygget LED-lyskilde og optagefunktion. Med VIVIDEO er det muligt at købe et samlet HD-videoendoskopisystem som prismæssigt kan konkurrere med, hvad et standard videoendoskop normalt koster alene. Det gør det derfor muligt at indføre VIVIDEO på mindre klinikker, og samtidig opgradere til en uovertruffen billedkvalitet og alle de fordele som følger med at gå digitalt. Billedet gengives via DVI på en stor HD-monitor, og som en ekstra fordel har du mulighed for at gemme billeder og video på processorens indbyggede USB-hukommelse. Brugerinterfacet er meget intuitivt og optagede filer kan let afspilles på f.eks. Windows Media Player og derfra eksporteres til patientdatabaser. For at forenkle brugen kan vi tilbyde VIVIDEO monteret på en letkørende trolley med indbygget skopholder, højdejusterbar monitorholder og HD-monitor.

 

Billeder

end.fend.ØNH.Vivideo.700x25