onLoad Content

Advantage Plus® Pass-Thru

Gennemstiksvaskemaskine med to asynkrone vaskekamre og kassettesystem.

endoskopi.vaskemask.Pass-Th

MEDIVATORS Advantage ® Plus Pass-Thruendosk.vask.Pass-Tru.350x45 (PT) er en topbetjent tokammer-endoskopvaskemaskine, som sikrer en hurtig og sikker vask af alle typer endoskoper, uanset fabrikat.  

Advantage ® Plus PT er designet i Danmark og udviklet efter skandinaviske standarder og ud fra brugernes ønsker om en høj hygiejnestandard og et effektivt arbejdsflow. Maskinen er en high end-løsning, som, sammen med det prisbelønnede EndoDRY tørreskab og det unikke, videreudviklede kassettesystem, udgør en sikker og ergonomisk løsning, som vil spare afdelingen for uhensigtsmæssige arbejdsrutiner og som kan minimere antallet af skader på skoperne.

  • Ét kassettesystem som passer i både vaskemaskine og tørreskab, uden skift af slanger
  • Asynkrone vaskekamre som vasker hhv. 1 flerkanalsskop, 2 cysto-, bronko-, og ØNH skoper eller 4 rigide skoper pr. kammer.
  • Automatisk spritning af skoper efter vask
  • Samtaleport mellem ren og uren side
  • Fuld netværksstyret dokumentation af alle processer mellem PT og tørreskabe

Ovenstående punkter er kun nogle få af de mange unikke løsninger, denne endoskopvaskemaskine byder på.

Advantage ® Plus PT er bygget på den velkendte platform fra Advantage ® Plus, og netop denne endoskopvaskemaskine har vist sig at være en utroligt driftssikker maskine, der samtidig kan fjernstyres af vores teknikere. Vi tilbyder serviceaftaler på flere niveauer, og skulle uheldet være ude, kan du nemt og hurtigt få hjælp fra vores landsdækkende serviceorganisation.

 

 

 

Data

Læs mere om produktet her: Pass-Thru-bro-2015-DK-LOW  

Billeder
endosk.vask.Pass-Tru1.350x4endosk.vask.Pass-Tru1.350x5     endosk.vask.Pass-Tru.600x45

Advantage Plus®

Topbetjent endoskopvaskemaskine med to asynkrone vaskekamre og intelligent kassettesystem.

endoskopi.vaskemaskiner.Adventplus

Advantage Plus® er en topbetjent tokammer-vaskemaskine, som sikrer en hurtig og sikker vask af alle typer endoskoper.

Advantage Plus® er en gennemprøvet maskine som vasker med Rapicide PA Pereddikesyre-højdesinfektionsmiddel.

Med over 80 installationer i Skandinavien er den vores mest solgte vaskemaskine de seneste år. Sammen med de prisbelønnede tørreskabe NEO og det unikke videreudviklede kassettesystem sikrer de afdelingen den højeste hygiejniske standard.

Systemet er samtidig en ergonomisk løsning, som vil spare afdelingen for en lang række trivielle arbejdsrutiner, skader på skoper og nedslidning af brugere. Automatisk spritning af endoskoper, og et kassettesystem som passer i både vaskemaskine og tørreskab uden skift af slanger, fuld netværksstyret dokumentation af alle processer mellem vask og tørreskabe er kun nogle af de mange unikke løsninger denne vaskemaskine rummer.

Advantage Plus® er 3. generation af denne type maskine, som er en utrolig driftssikker maskine der som option kan fjernbetjenes af vores teknikere. Vi tilbyder serviceaftaler på flere niveauer, og skulle uheldet være ude, kan du let få hjælp fra vores landsdækkende serviceorganisation.

 

Data

Læs mere om produktet her: Advantage Plus brochure  

Billeder
endosk.vaskem.AdvantagePlus

ISA™

Superhurtig, topbetjent étkammer-endoskopvaskemaskine

endo-Medivators-isa

 

ISA™ – danskdesignet topbetjent endoskopvaskemaskine fra MEDIVATORS.

ISA™ vasker alle typer af fleksible endoskoper med pereddikesyre på omkring 25 minutter – og har endda indbygget automatisk afspritning af endoskoperne efter sidste skyl.

Vaskemaskinen er ideel til mindre afdelinger og speciallægepraksiser og opfylder de nyeste standarder ISO-15883-1/5. ISA™ er en kompakt og flot vaskemaskine med en god ergonomi.

Den fodbetjente åbne-/lukke-funktion af låget og RFID-registering sikrer en håndfri betjening og god kontrol med håndteringen af endoskoperne. Det store vaskekammer gør det både let at få plads til endoskopet og at tilslutte slangesættet.

Alle vaskeprocesser kan følges på den store indbyggede touchskærm, som også håndterer det indbyggede dokumentationsprogram. Automatisk RFID-registrering sikrer en hurtig og hygiejnisk lagring af data. Disse kan efterfølgende printes ud efter behov eller overføres til en computer via et USB-stik. Kemi, sæbe og alkohol kan let udskiftes fra fronten.

Vaskemaskinerne kan kombineres med vores tørreskabe endoSTORE ® vertical eller One-Click.

Praktisk, sikkert og nemt.

 

Endo-Medivators-isa1

Data

Læs mere om produktet her:

ISA-bro-2018-DK_LOW

Billeder
Endo-Medivators-isa3

 

 

Endo-Medivators-isa4

SSD og DSD

Endoskopiske vaskemaskiner med enkeltkammer (SSD) og dobbeltkammer (DSD). Til mindre privathospitaler og speciallægeklinikker.

endoskopi.vaskemask.DSD

SSD- og DSD-vaskemaskiner De to mindre, topbetjente vaskemaskiner fra Medivators er nogle af verdens mest solgte skopvaskemaskiner og er også mange af de danske speciallægers foretrukne pga.-stor driftsikkerhed og lave årlige omkostninger. DSD-maskinen har to separate vaskekamre, som sikrer hurtig vask af endoskoperne. Grundet de to separate vaskekamre er der kun lidt eller ingen ventetid, da hvert kammer kan startes uafhængigt af det andet. Maskinerne har ligeledes lufttørring af skopets kanaler og automatisk sprittefunktion, så man helt kan undgå dette tidsrøvende arbejde fremover. De opfylder begge ISO-15883-4 og vasker med pereddikesyre, som kører i et lukket system. Vasketiden er omkring 30 minutter pr. vask. Alle vaskeprocesser dokumenteres og kan printes ud efter behov. Vaskemaskinerne kan kombineres med vores Medivators NEO-tørreskab med one-clik-system, hvor man kan tilslutte DSD hook-up til tørreskabet. Praktisk, sikkert og nemt.

Billeder
endoskopi.vaskemask.SSD.200endoskopi.vaskemask.DSD.300