onLoad Content

ENDODRY™

Endoskopisk tørre- og opbevaringsskab, enkelt- eller dobbeltsidet

endoskopi.toerreskab.neo

Med opnåelse af den internationale ”Red Dot” designprisendoskopi.toerreskab.neo1 i 2014, adskiller Medivators’ nyeste tørreskab sig på mange måder fra alt andet man tidligere har set inden for industrielt design. ”Maskinerne vi omgås, skal være både smukke og funktionelle”, er filosofien.

ENDODRY™-skabet er indrettet som et tørre- og opbevaringsskab til otte endoskoper, hvor skoperne opbevares i en specialkassette. Kassetten er den som også bruges i Advantage® Plus-vaskemaskinen og udgør en enkel og sikker håndtering af jeres dyrebare skoper.

Det nye ENDODRY™-skab adskiller sig fra den tidligere generation af skabe ved at have forbedrede og lettere kassetter, sensorstyret overfladetørring, større og mere intuitivt display, mulighed for opbevaring af flere skoper i samme kassette (f.eks. cystoskoper og bronkoskoper) og forberedelse for LAN-kommunikation mellem vask og skabe.

Der kan tilkøbes en række softwareløsninger:

  • Smart Light hvor LED-lys oplyser hele skabet og orienterer om skabets status
  • Smart Connect kommunikation mellem enheder via server
  • Sensorer til måling af temperatur og fugtighed
  • Multiboks gør det muligt at opbevare op til fire mindre skoper pr. kassette
  • HIS interface integrerer vaskedata med eget Hospital Informations System
  • Transfer hvor data fra centrale skabe kan overføres til decentrale skabe
  • Network Print hvor procesdata efter hver tørrefase kan printes ud

Det er muligt at vælge gennemstiksskabe eller enkeltsidede skabe efter behov. Skabene fylder minimalt og gennemstiksløsningen kan ofte skabe helt nye rammer og forbedre arbejdsflowet i vaskerummet. Tal med vores specialister om jeres ønsker, og lad Santax Medico udarbejde et indretningsforslag.

Billeder
endo.toerreskab.endodry1.60

 

 

endo.toerreskab.endodry2.60

EndoStore One-Clik

Endoskopisk tørre- og opbevaringsskab, enkelt- eller dobbeltsidet

endoskopi.toerreskab.neo

EndoStore One-Clik
endosk.toerskab.oneclick.25

Med opnåelse af den internationale Red Dot-designpris i 2014 adskiller Medivators’ nyeste tørreskab sig på mange måder fra alt andet, man tidligere har set indenfor industrielt design. “Maskinerne vi omgås, skal være både smukke og funktionelle” er filosofien.

I EndoStore One-Clik TM bliver skoperne tørret effektivt både indvendigt og udvendigt, og de kan opbevares i skabet i op til syv dage. Hele processen bliver omhyggeligt overvåget og dokumenteret. I det store LED-display kan man let skabe sig et overblik og konstant følge status på hvert enkelt skop.

One-click-skabene er indrettet som tørre- og opbevaringsskab til otte endoskoper, hvor skoperne opbevares liggende direkte på hylden eller i en specialkassette. Kassetten giver en enkel og sikker håndtering af skoperne og er tænkt som en løsning, hvor skabene kan bruges sammen med DSD/SSD-vaskemaskiner fra Medivators eller til skoper vasket i en maskine af andet fabrikat.

Det nye one-click-skab adskiller sig fra tidligere skabe ved at have sensorstyret overfladetørring, større og mere intuitivt display samt muligheden for at tilføje det nye Smart Light LED-lys og kassetter.

Om man ønsker en løsning med gennemstiksskabe eller enkeltsidede skabe bestemmer men selv. Skabene fylder i begge tilfælde minimalt og gennemstiksløsningen kan ofte skabe helt nye rammer for forbedring af arbejdsflowet i vaskerummet. Tal med vores specialister om jeres ønsker, og lad Santax Medico udarbejde et indretningsforslag.

Data
Billeder
endosk.toerskab.oneclick.45

 

 

endosk.toerskab.oneclick1.4