onLoad Content

UP-D898MD

høj kvalitet/hastigheds sort og hvid medicinske printer

Tilb.M.Sony.Pri.UP-D898MD

UP-D898MD er en kompakt A6 sort/hvid digital medicinsk printer af kvalitet. Den er udformet, så den kan integreres i et bredt spektrum af kompatible medicinske billedmiljøer, såsom digitale ultralydssystemer, mobile C-arme eller hjertekateteriseringslaboratorium. Højkvalitets-termoprinterenheden kan skabe papirudskrifter af stillbilleder taget af disse systemer, så de kan anvendes i patientjournaler og referencer.

(Bemærk, at billeder udskrevet fra UP-D898MD ikke anvendes som diagnose).

UP-D898MD er efterfølgeren til den populære Sony UP-897-serie af medicinske printere. Omdesignet og opgraderet, så de tilbyder flere operative og ergonomiske forbedringer, samtidigt med at man bevarer samme pladsbesparende format og nem integration i medicinske vogne. Anvendeligheden forbedres yderligere af et udvidet LCD-display og et joystick til intuitiv menunavigation.

 

Tilb.M.Sony.Pri.UP-D898MD1 Tilb.M.Sony.Pri.UP-D898MD2

 

 

Vil du vide mere om dette produkt? Udfyld formularen med dine data så kontakter vi dig.

 

 

UP-X898MD

Kan levere sort/hvide udskrifter i høj kvalitet på mindre end to sekunder.

Tilb.M.Sony.Pri.UP-D898MD

Kan levere højkvalitet sort/hvide udskrifterpå mindre end to sekunder.

Højt hastighed, højt kvalitet af medicinske billeder med analog indgang.

 

Tilb.M.Sony.Pri.UP-D898MD1 Tilb.M.Sony.Pri.UP-D898MD2

 

 

Vil du vide mere om dette produkt? Udfyld formularen med dine data så kontakter vi dig.

 

 

UP-D25MD

Tilb.M.Sony.Pri.UP-D25MD

UP-D25MD er efterfølgeren til UP-D23MD. Målet var at fremstille en brugervenlig printer for at forbedre billedkvaliteten, (op til 423 dpi, farvejusteringssoftware), og for at give et stort udvalg af medier (standard/laminering).

  • UP-D25MD har et mere kompakt design og er udviklet, så den passer på moderne endoskopivogne med en bredde på kun 212 mm.
  • Fodens position er den samme som på UP-D23MD.      
  • LCD-skærmen og knapperne er sluttet til det forreste panel.
  • Eventuelle nødvendige justeringer foretages hurtigt og nemt.
  • Sublimering med lamination.
  • Printeren fremstiller meget holdbare rapporter, som kan gemmes og anvendes i lang tid.
  • dens intelligente faste “blækforbrugsark”-teknik garanterer, at du aldrig løber tør for blæk, mens der stadig er papir i printeren.
  • Enkelt betjening med fronttilførsel.
  • UP-D25MD muliggør hurtig og nem udskiftning af forbrugsartikler (inklusive bånd), selv hvor pladsen er trang. Intet behov for adgang ovenfra, fra siden eller bagfra.

Farvejusteringsfunktioner:

Farver på kirurgiske skærme gengives nøjagtigt på udskriften, hvilket gør, at slutbrugeren konsekvent kan tolke hændelser på kompatible medier med ægte farvedetaljer.

Tilb.M.Sony.Pri.UP-D25MD1.3 Tilb.M.Sony.Pri.UP-D25MD2.3

 

 

Vil du vide mere om dette produkt? Udfyld formularen med dine data så kontakter vi dig.

 

 

UP-991AD

Tilb.M.Sony.Pri.UP-991AD

UP-991AD Hurtige sort/hvide udskrifter i høj kvalitet fra både analoge og digitale billedindgange på papir eller blå gennemskinnelig film, med USB-hukommelse

UP-991AD er en kompakt sort/hvid-printer, der er beregnet til anvendelse med både analoge og digitale røntgenbilledsystemer, såsom mobil C-arm, ultralyd, hjertekateteriseringslaboratorium og andre kompatible medicinske billedsystemer.

Den er mindre end sin forgænger (UP-990AD) og giver højkvalitative papirudskrifter af stillbilleder taget af billedsystemet, som derefter kan anvendes som referenceprint til patientjournaler eller referencer. (Bemærk, at billeder udskrevet fra UP-991AD ikke anvendes som diagnose).

Ved at tilbyde endnu mere fleksibelt arbejdsflow end UP-971AD kan UP-991AD gemme billeder på en tilsluttet USB-hukommelse og også udskrive på gennemskinnelige blå filmmedier samt papirmedier.

Større praktisk anvendelighed opnås ved automatisk detektion af materialetype og en integreret medieskærer sammen med Multi-picture mode og panoramaudskriftsfunktion i UP-991AD.

 

Tilb.M.Sony.Pri.UP-991AD1Tilb.M.Sony.Pri.UP-991AD2 

 

 

Vil du vide mere om dette produkt? Udfyld formularen med dine data så kontakter vi dig.

 

 

UP-971AD

Tilb.M.Sony.Pri.UP-971AD

UP-971AD er en kompakt sort/hvid-printer, der er beregnet til anvendelse med både analoge og digitale røntgenbilledsystemer, såsom mobil C-arm, ultralyd, hjertekateteriseringslaboratorium og andre kompatible medicinske billedsystemer.

Den er mindre end sin forgænger (UP-970AD) og giver højkvalitative papirudskrifter af stillbilleder taget af billedsystemet, som derefter kan anvendes som referenceprint til patientjournaler eller referencer. (Bemærk, at billeder udskrevet fra UP-971AD ikke anvendes som diagnose).

Udskriftsalternativerne udvides med et udvalg af flere billedindstillinger til flere billeder på et ark plus en mulighed for extra – wide billede.

 

Tilb.M.Sony.Pri.UP-971AD1 Tilb.M.Sony.Pri.UP-971AD2

 

 

Vil du vide mere om dette produkt? Udfyld formularen med dine data så kontakter vi dig.

 

 

Data