onLoad Content

VidiView

Det digitale billede bliver stadig vigtigere.

VidiView

Digitale billeder og video i sundhedssektoren bliver stadig vigtigere af hensyn til dokumentation, uddannelse og telemedicin. Med billeddokumentationssystemet VidiView R4 fra Distributed Medical i Sverige, og med ekspertisen fra Santax’ specialuddannede teknikere, har vi etableret en bred og stærk platform for digitale løsninger på alle operations- og undersøgelsesstuer.

VidiView er en enkel løsning, som let som kombinerer alle krav til optagelse af billeder og video, video-routing, dokumentation, lagring, konferenceløsning til brug i telemedicin og ved konference. Det hele pakket ind i en flot enhed som styres via en farvetouchskærm placeret i undersøgelsesområdet. Idet VidiView er helt fabrikatuafhængig og kan tage alle former for signaler, er det let at få den tilpasset til alle specialer og fabrikater som findes på hospitalerne.
Efter en endt optagelse, sendes alt data via eget netværk til en server. En gratis klientsoftware rulles ud på hospitalernes egne PC’ere og styrer booking af patienter, efterredigering af optaget materiale og live transmissioner med lyd og billeder.
Den intuitive touchskærm styrer selve optagelserne, men har også en lang række andre nyttige funktioner og fungerer desuden som en ekstra monitor når undersøgelsen er i gang. Ved opstart vælges patient fra bookingliste, valg af videokilder og video-routing bekræftes og herefter er optagelsen i gang. Live konference kan aktiveres herfra, sammen med lyd ud og ind af operationsstuen. Foruden De primære styrefunktioner er det muligt at få designet styring til f.eks. lys, lejer og lignende.

 

 

Vil du vide mere om dette produkt? Udfyld formularen med dine data så kontakter vi dig.

 

 

Data

Se mere om VidiView her:

VidiView

VidiView R4

Billeder
bil.beh.bil.dok.vidiview.400x200bil.beh.bil.dok.vidiview1.4

VidiView Controller

3 forskellige løsninger

bbeh.lagr.Vidiview.C.Søjle

Hvert rum udstyres med en controller som fungerer som den centrale integrations enhed. Her tilsluttes alle de enheder som skal optages. Controlleren forbindes til VidiView Serveren via et LAN stik. Vi tilbyder 3 typer Controllere som hver især har sine fordele og forskellige specielfunktioner.

  bbeh.lagr.Vidiview.C.Rack.3bbeh.lagr.Vidiview.C.Søjle.bbeh.lagr.Vidiview.C.Panel.                      

Uanset om du foretrækker Controlleren placeret i et rackskab, på søjlen eller som en kombineret PC/monitor enhed, er det stadigvæk det samme geniale VidiView system. Tag en snak med din Santax konsulent om jeres behov – så finder vi sammen den rigtige løsning til jeres afdeling. Flere forskellige controllere kan tilsluttes samme system og udvides efter behov. Samtidig kan man tilvælge forskellige udbygningsmuligheder som: – Video routing – Kontrol af lys, f.eks. CromaVisio – Rapportdel – Integration til sygehusets EPJ – CPR validering

 

 

Vil du vide mere om dette produkt? Udfyld formularen med dine data så kontakter vi dig.

 

 

Data

– 1-6 video indgange på Rack og Søjle controlleren. Panel PC 1 HD stk. – Fabrikat uafhængig – Accepterer Composite Video(KTK), Y/C (SVIDEO),Komponent, VGA, SDI, HD -SDI,3G-SDI, DVI og HDMI-indgange – Indgangen understøtter SD (768×576 pixels), eller HD (op til 1920×1080 pixel) – Alle tilsluttede indgange kan optages og/eller streames parallelt ved fuld opløsning og billedhastighed op til 60 bs frame rate (begrænsninger kan forekomme i visse konfigurationer ) – Remote kamerastyring (VISCA) fra klientsoftware til off –site PC – Op til 3 Preview skærme i OR for video routing opsætninger – Op til 250 timer videooptagelse i controllerenhed – Ubegrænset lagerkapacitet på serverenhed – DICOM kompatibel – 100 ms. streaming latenstid – Fuld duplex audiokonference med Akustisk Ecco Cancellation (AEC) – Diagnostisk videokvalitet encodning som sikrer artefaktfri billedkvalitet – CE-MDD klasse 1 kompatibel system (hardware og software) – Forskellige løsninger for installation. Rack, søjle og Panel PC – Strømforbrug 95-400 w afhængig af model